• Uniek Yoga

Wil jij ook ont-moeten, ont-haasten
en ont-spannen?

Doe dan mee met Mind-Walk. Deze training wordt gegeven in een serie van 5 meditatieve wandelingen in de natuur, waarbij we uit ons hoofd in ons lijf gaan! Dit doen we o.a. door mindful wandelen, bewegingen met invloeden uit de yoga en tai chi, ontspannings- zintuig- en ademhalingsoefeningen en meditatie!

Tijdens de wandeling doen we tussendoor allerlei oefeningen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. In vijf trainingen met verschillende thema’s, zoals kracht en dromen kom je meer in balans.

Lijkt het je wat om:

  • Lekker te wandelen?
  • Je fitter en energieker te voelen?
  • Heerlijk ontspannen en te genieten van de natuur?
  • Je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?

De trainingen zijn bij goed bereikbare locaties in de mooie natuur in Almere, met een groep van maximaal 10 personen en duren 1 tot 1,5 uur per keer. Met een uitloop van 1 keer als het weer het niet toelaat om buiten te zijn, zoals bij onweer! Voor na afloop van de training heb ik koffie/thee en wat lekkers bij me om de wandeling mee af te sluiten en eventueel ervaringen/vragen uit te wisselen.

Vindt je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Leuk om je te ontmoeten!

Mind-Walk is in een serie van 5 buitentrainingen, met een uitloop van een extra dag bij gevaarlijk weer. Aan deze trainingen kun je meedoen met een losse les of de hele serie van vijf keer. Het meedoen met alle trainingen, geeft niet alleen verbinding en verdieping bij jezelf, maar ook als groep met elkaar. 

Komt doordeweeks je niet uit. Kijk dan bij Mind-Walk Workshop. Deze zijn op een zondag, met elke keer een ander thema.

Een nieuwe serie start weer in het voorjaar.

Voor de hele serie van vijf keer betaal je slechts €59,90. Een losse les kost €15,00.

Graag een week voor aanvang van de training het lesgeld, met vermelding van je naam en startdatum Mind-Walk, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Mind Walk zijn meditatieve wandelingen in de natuur, mindful wandelen