• Uniek Yoga

Wil jij ook ont-moeten, ont-haasten
en ont-spannen?

Doe dan mee met Mind-Walk. Deze training wordt gegeven in een serie van 5 meditatieve wandelingen in de natuur, waarbij we uit ons hoofd in ons lijf gaan! Dit doen we o.a. door mindful wandelen, bewegingen met invloeden uit de yoga en tai chi, ontspannings- zintuig- en ademhalingsoefeningen en een meditatie!

In een serie van vijf trainingen met verschillende thema’s, zoals kracht en dromen, wandel je jezelf meer in balans.

De locatie is het mooie gebied bij de Oostvaardersplassen in Almere Buiten, in een kleine groep van maximaal 10 personen.

Voor na afloop heb ik koffie/thee en wat lekkers bij me om de wandeling mee af te sluiten en eventueel ervaringen/vragen uit te wisselen.

Dus vindt je het fijn om onder begeleiding in een groep mindful te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen, dan is deze training misschien wel wat voor jou!

Leuk om je te ontmoeten.

Mind-Walk is in een serie van 5 buitentrainingen. Aan deze trainingen kun je meedoen met de hele serie van vijf keer of met een losse les. Het meedoen met alle trainingen, geeft niet alleen verbinding en verdieping bij jezelf, maar ook als groep met elkaar. Mocht het onverhoopt een keer te gevaarlijk zijn om buiten te zijn, zoals met onweer, dan prikken we een andere datum.

Een nieuwe serie begint niet eerder dan in het voorjaar.

Voor de hele serie van 5 keer betaal je €65,00. Je kan ook met een losse les meedoen, voor €15,00 per keer.

Graag voor aanvang van de training het lesgeld overmaken, met vermelding van je naam en startdatum Mind-Walk, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Mind-Walk