• Uniek Yoga

Mind-Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie van 8 Mind-Walk Trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind-Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshop is, met uitzondering van de wintermaanden, één keer per maand, heeft elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

Een Mind-Walk Workshop is van 9.30-11.00 uur, met een eventuele uitloop.

De eerstvolgende workshop is op zondag 15 november met het thema Vreugde.

Vreugde is met je blote voeten lopen op het strand, springen in de golven van de zee, bladeren schoppen in een herfstbos, de zon die uitbundig schijnt en nog zoveel meer.

Vreugde tovert een lach op je gezicht en laat je dansen en zingen van plezier!

Tijdens de Mind-Walk Vreugde gaan we o.a. mindful wandelen, doen bewegingen uit de yoga en tai chi, adem- zintuig-en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

De Mind Walk Vreugde is in het mooie gebied van de Oostvaardersplassen, met *maximaal 10 deelnemers. Je deelname kost €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

*Update! Op 14 oktober is door de overheid besloten dat er maximaal 4 deelnemers mogen deelnemen!

Ook een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen behoort tot de mogelijkheden! Stuur je mail naar info@uniekyoga.nl 

Leuk om je te ontmoeten!

Bij interesse in een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen, mail naar info@uniekyoga.nl 

Graag bij aanmelden voor een geplande workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328

Vreugde

Mind-Walk Workshops op vrijdag

Deze Mind-Walk Workshops staan in het teken van een deugd. Deugden zijn innerlijke kwaliteiten die bij iedereen aanwezig zijn, zoals bijv. vriendelijkheid, geduld, aandacht en dankbaarheid!

Tijdens elke workshop gaan we mindful wandelen, doen verschillende wandeltechnieken, bewegingen uit de Yoga en Tai Chi, adem- zintuig- en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

De Mind-Walk Workshop zijn op vrijdag 25 september, 2, 9, 23 en 30 oktober van 9.30-10.45, met een eventuele uitloop, bij de Oostvaardersplassen Almere Buiten. Alle workshops zijn los van elkaar te volgen, maar ook als een serie van 5 keer.

Voor vijf keer meedoen betaal je €59,00 en voor een losse les €15,00 per keer. *Met een maximum van 10 deelnemers per keer.

*Update! Op 14 oktober is door de overheid besloten dat er maximaal 4 deelnemers mogen deelnemen!

Voor na afloop neem ik koffie/thee mee en is er gelegenheid om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Fijn om je te ontmoeten!

Graag bij aanmelden voor de workshop(s) het lesgeld met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.