• Uniek Yoga

Mind-Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie Mind-Walk Trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind-Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshops zijn, met uitzondering van de wintermaanden januari en februari, één keer per maand. Ze hebben elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De eerstvolgende en ook de laatste van dit jaar is op zondag 11 december, met het thema Dankbaarheid. Deze mindful wandeling is van 9.30-11.00 uur bij de Oostvaardersplassen in Almere Buiten.

Tijdens deze Mind-Walk Workshop gaan we o.a. bewust wandelen, doen bewegingen uit de yoga, tai chi, zintuig-adem en ontspanningsoefeningen en een meditatie. En ter geruststelling, je hoeft zoals op de foto, niet op blote voeten te lopen 😉

Je deelname is €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Wil je graag een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen of voor een bedrijfsuitje, dan hoor ik graag van je, info@uniekyoga.nl Je mag me natuurlijk ook bellen 0623659350.

Fijn om je te ontmoeten!

Bij interesse in een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen of als bedrijfsuitje, mail naar info@uniekyoga.nl 

Graag bij aanmelden voor een geplande workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom NL 11 INGB 0004762328

Mind-Walk Het Nu

Mind-Walk Workshops op vrijdag

Deze Mind-Walk Workshops staan in het teken van een deugd. Deugden zijn innerlijke kwaliteiten die bij iedereen aanwezig zijn, zoals bijv. vriendelijkheid, geduld, aandacht en dankbaarheid!

Tijdens elke workshop gaan we mindful wandelen, doen verschillende wandeltechnieken, bewegingen uit de Yoga en Tai Chi, adem- zintuig- en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

De Mind-Walk Workshop zijn van 9.30-10.45 uur, met een eventuele uitloop, bij de Oostvaardersplassen Almere Buiten.

Vanaf vrijdag 16 september kun je meedoen met een Mind-Walk Training in een serie van vijf.

Voor na afloop neem ik koffie/thee mee en is er gelegenheid om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Fijn om je te ontmoeten!

Graag bij aanmelden voor de workshop(s) het lesgeld met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.