• Uniek Yoga

Mind Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie van 8 Mind Walk trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshop is één keer per maand, heeft elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De eerstvolgende is zondag 22 september, Wandeling in Aandacht.

De uitdrukkingen, “je aandacht erbij houden en iets met aandacht doen” gaan over in het hier en nu zijn. Dat is nog niet zo gemakkelijk, we zijn snel geneigd mee te gaan met onze gedachten of dat wat we zien/horen. Maar oefening baart kunst!

Want alles wat je aandacht geeft kan groeien!

Tijdens deze wandeling van ongeveer 3 tot 5 kilometer gaan we o.a. wandelen met aandacht, doen bewegingen uit de yoga en tai chi, adem- zintuig-en ontspanningsoefeningen en meditatie.

Voor wie dat wil, ik neem koffie/thee en iets lekkers mee voor na de workshop en om eventuele vragen die er zijn met elkaar te delen.

Leuk om je te ontmoeten!

Graag bij aanmelden voor deze workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en 22 september, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328