• Uniek Yoga

Mind Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie van 8 Mind Walk trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshop is, met uitzondering van de wintermaanden, één keer per maand, heeft elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De Mind Walk Workshop is op een zondag van 10.00-11.30 uur, met een eventuele uitloop van een half uur. De eerstvolgende workshop is op zondag 14 juni, met een Stiltewandeling bij de Oostvaardersplassen.

Door in stilte met jezelf en je omgeving te zijn, kun je zoveel meer ontdekken en ervaren. In stilte kun je niet alleen beter horen, ook geuren, smaaksensaties en dat wat je waarneemt in en om je heen, komt nog intenser binnen!

Tijdens de Stiltewandeling van ongeveer 3 tot 5 kilometer gaan we o.a. mindful wandelen in stilte, doen bewegingen uit de yoga en tai chi, adem- zintuig- en ontspanningsoefeningen en meditatie.

Vanwege de onderlinge afstand van 1,5 meter, met maximaal 6 deelnemers.

Je deelname kost €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Leuk om je te ontmoeten!

Nieuw

Op de vrijdagochtend wordt, omdat er omdat er nu binnen geen yogales gegeven mag worden, de Mindful Yoga verplaatst naar buiten. Deze les wordt een combinatie van Mindful Yoga en Mind Walk. De lestijd is van 9.30-10.45 uur, met minimaal 2 en maximaal 6 personen, op een nader af te spreken locatie in de mooie natuur van Almere!

Meedoen is voor de Tarieven van mijn yogalessen.

Graag bij aanmelden voor de workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328

Stiltewandeling

Mind Walk Camouflage Workshop Ouder/Kind

Wist je dat dieren trucjes hebben om niet op te vallen en zo andere dieren te slim af zijn?

Denk maar eens aan de torenvalk die in de lucht stil kan staan en dan plots naar beneden suist om een muis te verrassen of de vuurwants die knalrood is en daarmee zegt, ik ben niet zo lekker!

Bij de Mind Walk Camouflage Workshop doe je samen met je (klein)kind o.a. op een speelse wijze yogahoudingen, gaan we bewust wandelen en proberen net zo stilletjes te zijn als de torenvalk, de uil of de spin. We hebben aandacht voor onze zintuigen, ruiken, horen, voelen en proeven en doen ontspanningsoefeningen/spelletjes met elkaar.

Na de wandeling drinken we koffie/thee/limonade en eten we wat lekkers met elkaar.

Deze Mind Walk Camouflage Workshop is voor (groot)ouders samen met hun (klein)kind vanaf 5 jaar op zaterdag 13 juni van 9.30-10.30/10.45 uur in de Oostvaardersplassen Almere Buiten. Kosten per koppel € 15,00. Een tweede kind mag meedoen voor € 5,00. Maximaal twee kinderen per ouder.

Graag bij aanmelden voor de workshop het lesgeld met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Vuurwantsen