• Uniek Yoga

Mind Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie van 8 Mind Walk trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshop is, met uitzondering van de wintermaanden, één keer per maand, heeft elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De Mind Walk Workshop is op een zondag van 10.00-11.30 uur, met een eventuele uitloop van een half uur. De eerstvolgende workshop is op zondag 19 april, met het thema Lente. Daarna op zondag 10 mei, met het thema Schoonheid.

Tijdens de wandeling van ongeveer 3 tot 5 kilometer gaan we o.a. mindful wandelen, doen bewegingen uit de yoga en tai chi, adem- zintuig-en ontspanningsoefeningen en meditatie.

Je deelname kost €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Leuk om je te ontmoeten!

Graag bij aanmelden voor de workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328

Lente

Mind Walk Lente Workshop Ouder/Kind

In de lente ontwaakt de natuur. De bolletjes komen boven de grond, er verschijnen knoppen aan de takken en dieren zoals de egel worden wakker uit hun winterslaap.

Tijdens de Mind Walk Lente Workshop ga je samen met je (klein)kind o.a. bewust wandelen, opmerkzaam zijn bij hoe we lopen en hoe de muis of de kikker? We doen samen op een speelse wijze yogahoudingen, laten onze eigen energie heerlijk stromen, hebben aandacht voor onze zintuigen, ruiken, horen, zien, voelen en proeven en doen ontspanningsoefeningen/spelletjes met elkaar.

De Mind Walk Lente Workshop is voor (groot)ouders samen met hun (klein)kind vanaf 4 jaar op zaterdag 18 april van 9.30-10.30/10.45 uur in de Oostvaardersplassen Almere Buiten. Kosten per koppel €15,00. Een tweede kind mag meedoen voor €5,00. Maximaal twee kinderen per ouder.

Doen jullie mee om de terugkeer van de lente te vieren?

Na de wandeling drinken we koffie/thee/limonade en eten we wat lekkers met elkaar.

Op zaterdag 9 mei van 9.30-10.30/10.45 uur is er de Mind Walk Camouflage Workshop Ouder/Kind gepland, daar kun je al voor aanmelden!

Graag bij aanmelden voor een van de workshops het lesgeld met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Mind Walk Lente Ouder/Kind zaterdag 4 april van 9.30-10.30 uur Oostvaardersplassen Almere Buiten