• Uniek Yoga

Mind-Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie Mind-Walk Trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind-Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshops zijn, met uitzondering van de wintermaanden januari en februari, één keer per maand. Ze hebben elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De eerstvolgende Mind-Walk Workshop heeft het thema Herfst en is op zondag 29 oktober van 9.30-11.00 uur bij de mooie omgeving van de Oostvaardersplassen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 oktober!

Deze Mind-Walk Nazomer gaat over het Aarde Element, dat in deze periode sterker actief is! De taak van het Aarde element is o.a. transformatie, het voeden, moederen, het midden, samenbrengen, verdichten en stabiliseren! En omdat wij een onderdeel van de natuur zijn, vinden deze bewegingen ook in ons plaats.

Tijdens deze Mind-Walk Workshop gaan we o.a. bewust wandelen (voor wie wil op blote voeten), doen bewegingen uit de yoga, tai chi, zintuig-adem en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

Je deelname is €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Wil je graag een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen of voor een bedrijfsuitje, dan hoor ik graag van je, info@uniekyoga.nl Je mag me natuurlijk ook bellen 0623659350.

Fijn om je te ontmoeten!

Bij interesse in een Mind-Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen of als bedrijfsuitje, mail naar info@uniekyoga.nl 

Graag bij aanmelden voor een geplande workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom NL 11 INGB 0004762328

Nazomer