• Uniek Yoga

Mind Walk Workshop

Vind je het fijn om onder begeleiding in een groep buiten te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Misschien komen een hele serie van 8 Mind Walk Trainingen achter elkaar, doordeweeks of overdag je niet uit? Doe dan mee met een Mind Walk Workshop op de zondagochtend. Deze workshop is, met uitzondering van de wintermaanden, één keer per maand, heeft elke keer een ander thema en zijn los van elkaar te volgen.

De Mind Walk Workshop is op een zondag van 9.30-11.00 uur, met een eventuele uitloop van een half uur.

De eerstvolgende workshop is op zondag 6 september met het thema, In Verbinding Zijn. Deze mindful wandeling is in de mooie natuur van Almere, met maximaal 10 deelnemers.

Tijdens de themawandeling van ongeveer 3 tot 5 kilometer gaan we o.a. mindful wandelen (kan voor wie dat wil op blote voeten), we doen bewegingen uit de yoga en tai chi, adem- zintuig- en ontspanningsoefeningen en een meditatie.

Je deelname kost €15,00.

Voor na afloop van de wandeling neem ik koffie/thee en wat lekkers mee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Ook een Mind Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen behoort tot de mogelijkheden! Stuur je mail naar info@uniekyoga.nl 

Leuk om je te ontmoeten!

Bij interesse in Mind Walk Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen, mail naar info@uniekyoga.nl 

Graag bij aanmelden voor een workshop het lesgeld van €15,00, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328

In Verbinding Zijn

Mind Walk Workshop Ouder/Kind

Bij een Mind Walk Workshop doe je samen met je (klein)kind o.a. op een speelse wijze yogahoudingen, gaan we bewust wandelen, hebben aandacht voor onze zintuigen, ruiken, horen, voelen en proeven en doen ontspanningsoefeningen/spelletjes met elkaar.

Na de wandeling drinken we koffie/thee/limonade en eten we wat lekkers met elkaar.

Een Mind Walk Workshop is voor (groot)ouders samen met hun (klein)kind vanaf 5 jaar van 9.30-10.30/10.45 uur in de Oostvaardersplassen Almere Buiten. Kosten per koppel € 15,00. Een tweede kind mag meedoen voor € 5,00. Maximaal twee kinderen per ouder. Er is nog geen datum gepland.

Graag bij aanmelden voor de workshop het lesgeld met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Vuurwantsen