• Uniek Yoga

Ouder/Kind Yoga

Bij een Ouder/Kind yogales doe je samen met je (klein)kind op een speelse wijze yogahoudingen en ontspanningsoefeningen/spelletjes. De yogales is aan  de hand van een thema, zoals de dierentuin, het strand, seizoenen, passend bij de leeftijd van de kinderen.

We stimuleren ook onze zintuigen, door elkaar iets te laten ruiken of proeven met de ogen dicht. Met ademspel, door bijvoorbeeld het overblazen van een veer of blad en het zingen van liedjes/mantra’s. Genieten en grenzen leren aangeven bij een onderlinge massage en aan het eind van de les samen ontspannen onder een deken.

Na de ontspanning drinken we thee/limonade/water met iets lekkers erbij. Met als afsluiting nog een activiteit, zoals tekenen of iets wat past bij het thema.

Vanaf 2024 stop ik met het verzorgen van Ouder/Kind Yogalessen. Ik ga me naast mijn Yogalessen voor volwassenen en Mind-Walk activiteiten richten op iets nieuws en dat is o.a. het aanbieden van healingen en soul retrieval! 

Ik heb genoten van alle lieve mamma/pappa’s en hun kinderen, die de afgelopen jaren, bij mijn lessen zijn geweest ❤️?

De Ouder/Kind Yoga workshops zijn voor ouders met hun kinderen vanaf 2,5 jaar t/m 10 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel fijn om dit samen met oma/opa en tante/oom te doen, voor de versterking van die onderlinge band. Kosten per koppel €15,00.

In een kleine groep, alle tijd en aandacht voor elkaar! Om mee doen, klik op contact.

Wil je graag een Ouder/Kind Yoga Workshop op een andere datum met familie/vrienden/vriendinnen, dan hoor ik graag van je, info@uniekyoga.nl of via mijn mobiele nummer 0623659350.

Fijn om jullie te ontmoeten.

Graag bij aanmelden voor een Ouder/Kind Yoga workshop het lesgeld, met vermelding van je naam en datum, overmaken t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328