• Uniek Yoga

Hallo, ik ben Sylvia Kooijman.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Uniek Yoga in Almere! Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met het zelf volgen van yogalessen. Vanaf 2014 kwam kinderyoga op mijn pad en heb ik met veel plezier de opleiding Holistisch Kinderyoga bij Arterre in Nijmegen gedaan. Vanaf 2015 ben ik gestart met het geven van yogalessen aan kinderen in Almere en heb daarna nog een aantal mooie aanvullingen bij Arterre gevolgd. Deze opleidingen zijn een verrijking voor mij en de kinderen, zie ook mijn website Uniek Kinderyoga.

Van ouders kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook aan volwassenen yogales geef en mijn hart ging sneller kloppen van de opleiding Deugdenyoga. Deze prachtige opleiding heb ik in 2016 afgerond, bij Dolfijn Wellness in Amsterdam. Dat smaakte naar meer en in 2017 heb ik een verdieping in de Deugdenyoga gevolgd.

In april 2017 de Mind Walk opleiding door Jacqueline Smeets.

December 2017  Yin 1 opleiding bij de Bivag.

In maart 2018 heb ik de Restorative yoga opleiding gedaan bij Yogazenter in Amsterdam en eind juni de opleiding Fusion Hormoonyoga, gegeven door Sylvia Mullaart Bonn, afgerond.

September 2018 Mind Walk de vijf elementen door Jacqueline Smeets.

November 2018 Yin 2 en Chakra Intensive blok 2. In januari 2019 Chakra Intensive blok 3 en in maart Chakra Intensive blok 4 bij de Bivag in Sneek.

In April 2019 aangevuld met Assisted Yin bij Bivag in Sneek.

In juni 2019 de prachtige verdiepingsweek Yin Yoga Master Course in Italië.

Op deze website vind je informatie over Deugdenyoga, Restorative yoga, Yin yoga, Mind Walk en Mind Flow. Mocht je na het bezoeken van deze website nog vragen hebben neem dan gerust contact met op of vul het formulier in op de contactpagina.

Sylvia Kooijman runt Uniek Yoga vanuit haar eigen studio in Almere