• Uniek Yoga

Hallo, ik ben Sylvia Kooijman.

Van harte welkom bij Uniek Yoga in Almere!

Ongeveer 40 jaar geleden ben ik begonnen met het zelf volgen van yogalessen, al best lang.

Vanaf 2014 ontdekte ik Kinderyoga en heb met veel plezier de opleiding Holistisch Kinderyoga gedaan. Vanaf 2015 ben ik gestart met het geven van yogalessen aan kinderen in Almere en ondanks dat ik nog met plezier les gaf, ben ik toch gestopt met al mijn kinderyogalessen.

Van ouders kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook aan volwassenen yogales geef en mijn hart ging sneller kloppen van de opleiding Deugdenyoga. Deugden lopen als een rode draad door al mijn lessen.

Van het een kwam het ander en heb de rust, verdieping en verzachting gevoeld tijdens diverse scholingen Yin Yoga en Restorative Yoga. Ik laat het je graag zelf ervaren tijdens een yogales.

Buiten mijn yogalessen neem ik je als paranormaal coach en heler ook graag mee op reis naar jouw binnenwereld! Meer informatie op mijn website volgt nog. Als je nu al meer informatie wilt, kun je me natuurlijk bellen.

Op deze website vind je informatie over Yin Yoga en Restorative Yoga.

Mocht je na het bezoeken van deze website nog vragen hebben neem dan gerust contact met op of vul het formulier in op de contactpagina.

Welkom