• Uniek Yoga

Hallo, ik ben Sylvia Kooijman.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Uniek Yoga in Almere! Ongeveer 40 jaar geleden ben ik begonnen met het zelf volgen van yogalessen, al best lang. Vanaf 2014 kwam Kinderyoga op mijn pad en heb ik met veel plezier de opleiding Holistisch Kinderyoga bij Arterre in Nijmegen gedaan. Vanaf 2015 ben ik gestart met het geven van yogalessen aan kinderen in Almere en heb daarna nog een aantal mooie aanvullingen bij Arterre gevolgd. Deze opleidingen waren een verrijking voor mij en de kinderen.

Ondanks dat ik nog met plezier les gaf, voelde ik dat het vanaf 1 juli de tijd was om te stoppen met al mijn kinderyoga activiteiten. Met als uitzondering de Mind-Walk Workshops Ouder/Kind. Meer te vinden bij Mind-Walk Workshop op deze website.

Van ouders kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook aan volwassenen yogales geef en mijn hart ging sneller kloppen van de opleiding Deugdenyoga. Deze prachtige opleiding heb ik in 2016 afgerond, bij Dolfijn Wellness in Amsterdam. Dat smaakte naar meer en in 2017 heb ik een verdieping in de Deugdenyoga gevolgd.

In april 2017 de Mind-Walk opleiding door Jacqueline Smeets.

December 2017  Yin 1 opleiding bij de Bivag.

In maart 2018 heb ik de Restorative yoga opleiding gedaan bij Yogazenter in Amsterdam en eind juni de opleiding Fusion Hormoonyoga, gegeven door Sylvia Mullaart Bonn, afgerond.

September 2018 Mind-Walk de vijf elementen door Jacqueline Smeets.

November 2018 Yin 2 en Chakra Intensive blok 2. In januari 2019 Chakra Intensive blok 3 en in maart Chakra Intensive blok 4 bij de Bivag in Sneek.

In April 2019 aangevuld met Assisted Yin bij Bivag in Sneek.

In juni 2019 de prachtige verdiepingsweek Yin Yoga Master Course in Italië.

September 2019 Een verrijkend lang weekend op het rustige landgoed Venwoude helemaal gevuld met Yin 3.

November 2019 Chakra Intensive Blok 1

Januari 2020 Mindful Dance en Mind-Flow door Jacqueline Smeets

Februari 2020 Yin 3.3 over de Schildklier bij de Bivag in Sneek.

Zomerscholing 2020 Auto-immuunziekten, De kracht van de 8 Wondermeridianen, Het Hart en Yin & Silence from within bij de Bivag in Sneek.

Op deze website vind je informatie over Deugdenyoga, Restorative Yoga, Yin Yoga, Mind-Walk en Mind Flow. Mocht je na het bezoeken van deze website nog vragen hebben neem dan gerust contact met op of vul het formulier in op de contactpagina.

Sylvia Kooijman runt Uniek Yoga vanuit haar eigen studio in Almere