Yin Yoga Master Course

De Yin Yoga Master Course die ik samen met een fijne groep heb mogen maken in Italië, was een verdiepende innerlijke reis. Het was voor mij een week van voelen, ervaren, ontroering, warmte, verbinding, verstillen, smelten en verzachten. Mede door de bijzonder fijne begeleiding van Emrik Suichies  en de prachtige accommodatie was het meer dan geslaagd!

Wat is eigenlijk een Yin Yoga Master Course?

Yin Yoga Master CourseIn een prachtige omgeving in Italië zijn we nog dieper in onszelf, ons eigen proces gedoken. Door de eerste drie dagen nog dieper in onszelf te duiken was er op de vierde dag een rustdag, om dat wat vernieuwd was, te laten integreren!
Tijdens de hele week waren er natuurlijk Yin yogalessen en gaven elkaar daarbij een Assit. Bij een Assit plaats je je voeten/handen/armen op of boven het lichaam bij de ander om zo de ander de kans te geven nog meer te openen en verzachten, dat wat geopend en verzacht mag worden.

In deze week was er ook veel informatie over onze longen, hart, alvleesklier, thymus, galblaas en lever. Informatie zoals er in de medische wereld mee omgegaan wordt, maar ook de geestelijke/spirituele betekenis van al deze organen en de ziektes die door disfunctie kunnen ontstaan. Voor elk orgaan/ziektes zijn er Yin houding(en) om zo ons lichaam te ondersteunen en helpen herstellen.

Ook door opdrachten, soms geblinddoekt, en de belevingsverslagen die we daarover schreven, zag ik heel duidelijk hoe ik reageer op allerlei verschillende situaties. Het heeft mij geholpen om anders met bepaalde situaties om te gaan, meer op mijn eigen gevoel af te gaan.

Met een koffer vol inspiratie en inzichten was deze Yin Yoga Master Course voor mij, meer dan fantastisch! Om alles wat ik heb ontvangen en ervaren, mijn Yin yogalessen nog meer mee te verrijken.

Voor uitgebreide informatie en lestijden zie Yin Yoga op mijn website. Voor deelname bij mijn yogalessen kijk bij Tarieven.