• Uniek Yoga

Wil jij ook ont-moeten, ont-haasten en ont-spannen?

Doe dan mee met Mind-Flow voor in de wintermaanden, in een opeenvolgende training van acht keer. Mindful wandelingen aangevuld met bewegingen uit de yoga en tai chi, zintuigoefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties/visualisaties.

Mind-Flow is als het ware het zusje van Mind-Walk maar dan voor in de wintermaanden, wanneer het  buiten kouder is en in de avond eerder donker wordt. Waarbij een deel van de workshops buiten wandelen is, geïntegreerd met de wandeltechnieken zoals bij Mind-Walk. Bij het buitengedeelte lopen we, bij droog weer, in de buurt van mijn yogastudio in Almere Buiten.

Daarna gaan we naar binnen in mijn knusse, kleinschalige yogastudio. Tijdens het binnen gedeelte doen we bewegingen uit de yoga en tai chi, zintuigoefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties/visualisaties. Omdat het in mijn yogaruimte lekker warm is, is er een langere eindontspanning, ook wel in de vorm van een yoga nidra. Waardoor je nog meer ontspanning na de les kan ervaren.

Mind-Flow is net als Mind-Walk een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde wandelaars. In vijf workshops met wisselende thema’s, zoals kracht en dromen, kom je meer in balans.

Mind Flow is dus eigenlijk een body en mind training voor lichaam en geest.

Als afsluiting na elke training drinken we gezellig thee en is er ruimte om ervaringen/vragen met elkaar te delen.

Vind je het fijn om onder begeleiding in de wintermaanden in een kleine groep te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen?

Geef je dan op voor deze Mind-Flow!

Leuk om je te ontmoeten!

Een nieuwe Mind-Flow serie start in de winter van 2021!

Nu gaan we weer heerlijk naar buiten om van het voorjaar te genieten in de prachtige natuur van Almere, zie Mind-Walk Workshop.

Graag voor aanvang het lesgeld overmaken met vermelding van je naam, Mind-Flow en de datum, t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Mind-Flow is een combi van Mind Walk (buiten) en oefeningen in de studio