• Uniek Yoga

Wil jij ook ont-moeten, ont-haasten
en ont-spannen?

Doe dan mee met Mind-Flow voor in de wintermaanden. Deze training wordt net als bij Mind Walk gegeven in een aaneengesloten serie van 8 trainingen met voor een deel wandelingen aangevuld met bewegingen uit de yoga en tai chi, zintuigoefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties/visualisaties.

Mind-Flow is als het ware het zusje van Mind Walk maar dan voor in de wintermaanden, wanneer het buiten kouder is en in de avond eerder donker wordt. Het is net als Mind Walk een Mindfulness based training, waarvan een deel van de training buiten wandelen is, geïntegreerd met de wandeltechnieken zoals bij Mind Walk. Bij het buitengedeelte lopen we in de buurt van mijn yogastudio in Almere Buiten.

Daarna gaan we naar binnen in mijn knusse, kleinschalige yogastudio. Tijdens het binnen gedeelte doen we bewegingen uit de yoga en tai chi, zintuigoefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties/visualisaties. Omdat het in mijn yogaruimte lekker warm is, is er een langere eindontspanning, ook wel in de vorm van een yoga nidra. Waardoor je nog meer ontspanning na de les kan ervaren.

Mind-Flow is net als Mind Walk een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde wandelaars. In 8 trainingen met op elkaar volgende thema’s, zoals kracht en dromen kom je meer in balans.

Mind Flow is dus eigenlijk een body en mind training voor lichaam en geest.

Als afsluiting na elke training drinken we gezellig thee met elkaar, ook om eventuele ervaringen/vragen uit te wisselen.

Vind je het fijn om onder begeleiding in de wintermaanden in een groep te wandelen, jezelf meer ontspannen en energieker te voelen? Geef je dan op voor de 8 weekse Mind-Flow.

Leuk om je te ontmoeten!

Mind-Flow, bestaat uit 8 trainingen achter elkaar. Een enkele keer meedoen is niet mogelijk, alleen voor de hele training. Op deze manier lopen we als groep het hele traject en dit geeft meer verbinding en verdieping met elkaar. 

Een nieuwe serie start op:

• In het najaar, de startdatum is nog niet bekend.

Mind-Flow training van 8 lessen voor slechts € 95,00.
Graag voor aanvang van de training het lesgeld overmaken met vermelding van je naam, Mind-Flow en de startdatum, t.n.v. Sylvia Kooijman van Deudekom Uniek Yoga NL 11 INGB 0004762328.

Mind-Flow is een combi van Mind Walk (buiten) en oefeningen in de studio