Deze Zomer

Deze zomer rijd ik regelmatig naar Sneek om mezelf helemaal onder te dompelen in een aantal bijscholingen van de Summerschool bij de Bivag in Sneek. Elk jaar is er een Summerschool en een Winterschool en deze bevatten beide verdiepende bijscholingen. Ik heb mezelf de afgelopen tijd gevuld met informatie over de Auto-immuunziekten, De Kracht van de 8 Wondermeridianen, Het Hart en binnenkort ga ik twee dagen de stilte in, met Yin Yoga & Silence from within. 

Elke keer word ik weer geraakt, verwonderd, ontroert en gevuld door de eenvoud en kracht van Yin Yoga. Yin Yoga gaat helemaal over jou, jouw innerlijke wereld, Your Inner Nature!

Deze ZomerYogalessen en Mind-Walk;

*Op zondag 26 juli kun je nog meedoen met een Mind-Walk Zomerwandeling, in de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen.

*In de maand augustus zijn er geen Yogalessen en/of Mind-Walk activiteiten.

*Vanaf dinsdag 1 september ben je van harte welkom in mijn kleinschalige yogastudio om mee te doen met Yin Yoga, Deugdenyoga of Restorative Yoga.

*Zondag 6 september kun je meedoen met een Mind-Walk Workshop met het thema, “In Verbinding Zijn” bij de Oostvaardersplassen.

*Op woensdag 9 september start een nieuwe Mind-Walk Training in een serie van acht keer, ook bij de Oostvaardersplassen.

 

Lach, dans, zing, blijf gezond en geniet van deze Zomer.